Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Busques feina?: Programa Clara

logoClara
Ampliar en una finestra emergent
logo Instituto Mujer
Ampliar en una finestra emergent
logoFSE10
Ampliar en una finestra emergent
CLARA és un programa d’orientació i inserció laboral, promogut per l’ajuntament de Roda de Ter i subvencionat per l’ Instituto de la Mujer i el Fons social Europeu. S’adreça, específicament, a aquelles dones que es troben en situació d’atur i que busquen feina activament i aquelles que treballen en condicions precàries i volen un canvi en la seva situació laboral.
No tenir una feina és, en la nostra societat, una de les principals causes d’exclusió social. A Espanya i també a Catalunya, aquesta situació afecta molt especialment a les dones. Encara avui dia la taxa d’atur femení, a nivell estatal, duplica la mitjana de la de la Unió Europea.
En aquest sentit, i tenint en compte que un dels objectius fonamentals de l’ Instituto de la Mujer és promoure l’accés de les dones als drets socials i econòmics, es programen diferents actuacions dirigides a facilitar la seva inserció social i laboral. Una d’elles és el programa Clara, que es porta a terme en col.laboració amb diversos organismes autonòmics i corporacions locals o ajuntaments, com és el cas de Roda de Ter.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: