Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Ruta Literària de Miquel Martí i Pol

La ruta literària és un itinerari a l’aire lliure que ressegueix indrets relacionats de forma directa amb la figura i obra de Miquel Martí i Pol. El recorregut proposa conèixer els aspectes més rellevants de la biografia de l’autor, els textos més representatius i el context històric de la postguerra i la represa cultural catalana, tot plegat a través d’un diàleg fluid entre el públic assistent i els guies professionals, entre la lectura atenta de textos, la rapsòdia i la reflexió vivencial.

Ruta Miquel Martí i Pol. General.
La ruta s’ha organitzat en vuit punts de lectura que ressegueixen els indrets on Martí i Pol es va formar com a persona i com a poeta, la casa on va néixer, les escoles on va estudiar, la fàbrica tèxtil on va treballar, les diferents cases on va viure i altres espais lligats íntimament a les seves vivències, amb un gruix de lectures que conformen una experiència intensa i molt cohesionada. Preus:
5€ per persona.
75€ per a grups menors de 15 persones.

Per altres modalitats de ruta, com les escolars, la ruta teatralitzada o la ruta per a clubs de lectura, podeu consultar la pàgina web de la Fundació Miquel Martí i Pol: http://miquelmartiipol.cat/rutes-literaries/

Reserves a la Fundació Miquel Martí i Pol:
Tel.: 93 850 03 55
E-mail:
fundacio@miquelmartiipol.catimprimir
Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: