Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Premis literaris

L'Ajuntament de Roda de Ter convoca els Premis Literaris com a reconeixement i homenatge al poeta Miquel Martí i Pol, i als escriptors Emili Teixidor i Jaume Salés i Sanjaume.

Des de l'any 2004, el veredicte es fa públic el cap de setmana al voltant de l'11 de novembre, data de la mort de Miquel Martí i Pol.
Els premis que es convoquen actualment són:
- Premi de Poesia 'Miquel Martí i Pol'.
- Premi #InstapoemaMMP de fotografia i poesia.
- Premi d'Il·lustració de poesia de Miquel Martí i Pol.
- Premi 'Sebastià Àlvarez' al millor treball de Final de Grau de temàtica educativa de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVIC-UCC.
- Premi 'Emili Teixidor' a projectes de didàctica de la literatura (Biennal).
- Premi de Teatre 'Jaume Salés i Sanjaume' (Biennal).
- Premi ARC (Associació Roda de Comerciants) de narrativa infantil i juvenil (per a nois i noies fins a 18 anys).

El lliurament dels Premis Literaris és un dels actes centrals de les Jornades Miquel Martí i Pol. Aquestes Jornades s'organitzen en homenatge a la figura del poeta Miquel Martí i Pol i tenen com a eix vertebrador el Premi de Poesia que porta el seu nom. Era l’any 1985 quan es va convocar per primera vegada aquest guardó i, d’aleshores ençà, han estat molts els poetes dels Països Catalans que han participat en el certamen, poetes del Principat, de les Illes o del País Valencià que han trobat en aquest guardó un impuls i un estímul per a la seva obra.

Més informació: www.miquelmartiipol.cat

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: