Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Tallers

- Taller de Poesia És un projecte adreçat als alumnes de cicle superior de primària. El taller pretén que els alumnes treballin el llenguatge mitjançant poemes curts i amb una gran riquesa de lèxic. Es fomenta la creativitat dels alumnes, la sensibilitat per explicar les coses com són i comunicar sensacions i sentiments. Els poemes treballats els proporciona el Centre de Recursos Pedagògics d'Osona i els alumnes en un inici els treballen a l’escola per després preparar-los a la Biblioteca en diferents sessions i representar-los.

- Taller de fotografia històrica: Desvetllem la memòria de Roda L’Ajuntament de Roda de Ter amb la col·laboració del Museu Industrial del Ter i la Biblioteca Bac de Roda organitzen el taller “Desvetllem la memòria de Roda”. Creat l’any 2006, es duu a terme a la Sala Polivalent de la Biblioteca des del curs 2008-2009. La dinàmica del taller consisteix en què els participants, amb l’ajuda del personal assignat per l’Ajuntament, el MIT i la Biblioteca, documenten les imatges que han portat. Després se’n fa una còpia digital de totes elles i un cop acabat el curs es fa una exposició amb les imatges més representatives de tots els àmbits de Roda.
taller de fotografia històrica 2010
Ampliar en una finestra emergent Els membres que formen part del Taller de Fotografia Històrica d'aquest nova edició del 2010.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: