logo

Club de lectura

El club de lectura és una activitat oberta, dirigida a totes les persones interessades en la lectura i que tenen ganes de comentar i compartir impressions amb altres persones també aficionades a la literatura.

La biblioteca adquireix els exemplars suficients tant en català com en castellà de les obres programades i cada membre del club llegeix l’obra a casa per després comentar-la a la biblioteca un dilluns de cada mes i mig a 2/4 de 4. Les sessions són moderades pel personal de la biblioteca que modera el debat i planteja qüestions que estimulen el diàleg entre els lectors. Es parla de si ha agradat o no, dels personatges, de l’estil literari, del context del llibre, etc.
Els objectius són fomentar l’hàbit de la lectura i el diàleg, promoure l’ús de la biblioteca i donar-la a conèixer com a equipament cultural, crear un punt de trobada per a persones interessades en la lectura, proporcionar una visió de les cultures diferents a la nostra, introduir a l’usuari a altres gèneres literaris que per si sols no escollirien, etc.

A més a més la biblioteca prepara una guia de lectura amb una biografia de l’autor, l’explicació de la seva obra completa i un comentari de l’obra a llegir per així acostar als lectors l’escriptor i la seva obra, acompanyat d’un punt de lectura amb la data de la sessió.Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major, 4 - 08510 Roda de Ter (Barcelona)
Tel 93 850 00 75 - Fax 93 854 09 31