Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Informació general

Biblioteca Bac de Roda
Ampliar en una finestra emergent Façana de la Biblioteca Bac de Roda
La biblioteca municipal de Roda de Ter se situa al carrer Bac de Roda i comparteix edifici amb el teatre Eliseu – actualment en procés de remodelació – que conjuntament configuren el Centre Cultural Cooperativa Primera del Ter.

La biblioteca porta el nom de Bac de Roda, en homenatge a aquest heroi local, sobrenom de Francesc Macià i Ambert (1658 - 1713), i també en referència al poema que Miquel Martí i Pol dedica al carrer i a l'edifici que acollia el cinema en el llibre El poble.

La biblioteca Bac de Roda té com a missió:
“Ser un centre local d'informació d'accés lliure i gratuït, obert a tots els habitants de Roda de Ter i a la seva àrea d'influència de les Masies de Roda. Facilita l'accés al coneixement i la cultura, fomenta la lectura i el consum cultural i dóna suport a la formació continuada i els processos educatius.
La biblioteca recull, conserva i divulga a tots els ciutadans la col·lecció local i en especial el llegat de Miquel Martí i Pol.
Tot plegat ho fa a través dels seus serveis i recursos disponibles integrats per la col·lecció, el personal i els mitjans tecnològics.“
  • Horari:
    Matins: dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13.30 h.
    Tardes: dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 15.30 a 20.00 h.


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: