Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Cap + Art. Un quadre, un conte... Exposició d’Anna Puigdomènech i Pep Homar.

Exposició de l’Anna Puigdomènech d’obres sobre tela amb materials reciclats, principalment amb càpsules de cafè. Textos de Pep Homar.
Fa més de 10 anys que l’Anna Puigdomènech va començar a expressar el seu art a través de quadres treballats amb aquarel•les, tints naturals, material reciclat i càpsules de cafè. Pep Homar ha acompanyat cada imatge amb un text inspirat en cada quadre.

“CAP+ART dóna nom a un treball que va començar fa uns anys d’una manera autodidacta, pintant sobre tela, barrejant pintura amb diferents material reciclats, principalment càpsules de cafè, colorants i tints naturals (marro del cafè, curri, canyella, colorant alimentari...) i altres elements per donar cert volum o textures com el paper o la sorra i utilitzant com a suport del quadre fusta de palets.
Aquest quadres, fets en la intimitat , fa pocs mesos van començar a ser observats per altres ulls més imparcials que no pas els de la família o els amics, un camí que no m’havia plantejat fins ara.
Aleshores se’m va acudir un experiment. Com veieu, cada quadre està acompanyat d’un conte. Cada conte ha estat escrit lliurement segons una interpretació personal de qui ha fet els contes. És a dir, per una banda els quadres han estat pintats amb una inspiració personal i per una altra banda se’ls ha afegit un text amb una altra interpretació lliure.
Ens agradaria que també vosaltres feu aquest experiment, mireu, llegiu i imagineu. Esperem que us divertiu...
Si algú al mirar i llegir té ganes de comentar alguna cosa pot escriure al correu o al llibre de visites. Però en qualsevol cas, només dir-vos: GRÀCIES PER MIRAR, LLEGIR I IMAGINAR AMB NOSALTRES !”
Data:
Lloc:
Biblioteca Bac de Roda
C. Bac de Roda, 1 bis
08510 - Roda de Ter
Telèfon: 93 854 00 77
Correu electrònic: b.rodadeter.br@diba.cat
Web: http://www.rodadeter.cat/biblioteca
Horari:
Matins: dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13.30 h.
Tardes: dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 15.30 a 20.00 h.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: