Nova edició de la revista "Roda de Ter"

Última revisió 13-07-2021 09:28
13/07/2021

La nova edició de la revista RDT ja ha sortit a la venda. El número 776 obre amb l'actualitat municipal de l'Ajuntament de Roda de Ter, relacionada amb els dos últims plens que s'han celebrat al consistori. Un dels punts que es va aprovar va ser la modificació de crèdit a través de la qual s'incorpora al pressupost municipal 2021 un romanent de tresoreria de més d'un milió d'euros. 

La revista també conté reportatges fotogràfics del Festival EnCanta i de la Fira de la Llavor. També inclou la segona part del reportatge per commemorar els 70 anys de l'emissora municipal Ràdio Roda que s'anirà publicant en diverses entregues repartides al llarg de les edicions de la revista d'aquest 2021.

Una vegada més, col·laboració d’entitats com l'Escola de Música El Faristol, la Biblioteca Bac de Roda, el Museu de l'Esquerda, l'Arxiu Memòria Històrica de Roda, LECXIT, Grup Fotogràfic Roda i Les Masies o el Banc de la Llavors, entre d'altres. La revista es complementa amb articles d'opinió i les seccions fixes habituals.

A la secció de la contraportada del "Saps què vull dir?" s'entrevista al rodenc Josep Ribas Solà, director de l'Arxiu Comarcal del Ripollès.

Podeu comprar la revista, al preu de 3,15 euros, als següents punts de venda:

  • Estació de Serveis Feixas Aulet
  • Llibreria-papereria Can Manolito
  • Queviures Sallent
  • Forn de pa Can Teiona (C. Ramon Martí)

 

Portada de la revista municipal
Portada de la revista municipal "Roda de Ter" de l'edició d'abril, maig, juny de 2021 que correspon al número 776