90 persones han estat vacunades aquesta setmana contra la COVID-19

Última revisió 01-03-2021 17:32
26/02/2021

Aquesta setmana ha començat la campanya de vacunació contra la COVID-19 a persones dependents de grau 3 i els seus cuidadors a l'aparcament del Centre d'Atenció Primària de Roda de Ter.
El procés de vacunació ha funcionat correctament i aquesta setmana han quedat vacunades 72 persones del municipi. El total de persones vacunades de l'Àrea Bàsica de Salut ha sigut de 90.
Per evitar riscos, la vacunació ha estat portada a terme per infermeres del CAP de Roda de Ter que han sortit de les instal·lacions sanitàries i han vacunat aquestes persones des de dins els cotxes, estacionats a l'aparcament del CAP.
En els pròxims dies i setmanes, dimarts de 10 a 12h i dijous de 4 a 6h, continuaran el procés fins que aquest grup quedi vacunat, sense distinció d'edat. Durant aquests dies i franges horàries, l'aparcament del CAP queda restringit per a l'estacionament dels vehicles que porten les persones que s'han de vacunar.
Una vegada vacunades, cal esperar 15 minuts abans de marxar de l'aparcament. Aquestes persones tornaran a ser avisada d'aquí a tres setmanes per rebre la segona dosis.